ΟΜΑΔΑ «ΠΡΟΜHΘΕΑΣ»   3η ΘΕΣΗ 1070 ΨΗΦΟΙ

Από το 2009, η ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου αναπτύσσει τον «Πυρφόρο». Το όχημα είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο για να τροφοδοτείται με ηλεκτρισμό από το φωτοβολταϊκό του πλαίσιο και από, τελευταίας τεχνολογίας, μπαταρίες υψηλής απόδοσης. Ο «Πυρφόρος» θα διαγωνιστεί για ένατη χρονιά στον ευρωπαϊκό Μαραθώνιο Οικονομίας, στο QueenElizabeth Olympic Park, στο Λονδίνο. Ο «Πυρφόρος» είναι το δεύτερο ηλεκτροκίνητο όχημα που δημιουργείται από την ομάδα. Στο ιστορικό επιτυχιών της ομάδας «Προμηθέας» περιλαμβάνονται διακρίσεις όπως το Ελληνικό ρεκόρ κατανάλωσης ενέργειας, το «Best TeamSpiritAward», το «Communication Award» και το «Technical Innovation Award», επιτεύγματα που την καθιστούν άξιο εκπρόσωπο της GenerationN.

PREVIOUS
PREVIOUS
NEXT
NEXT

Μόλις ψήφισα την ομάδα «ΠΡΟΜHΘΕΑΣ», εκπρόσωπο της  Nissan Generation N, της γενιάς που με τη δράση της αλλάζει τον κόσμο!

/media/1341/promitheas.jpg
eye

ΟΜΑΔΑ «ΠΡΟΜHΘΕΑΣ»

NEWS

Η ομάδα ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ συνεχίζει να διαπρέπει, να προκρίνεται και να καινοτομεί με το ηλεκτροκίνητο όχημά της «Πυρφόρος».

Νέα Σεπτεμβρίου

Η ομάδα ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ συνεχίζει να διαπρέπει, να προκρίνεται και να καινοτομεί με το ηλεκτροκίνητο όχημά της «Πυρφόρος».

Η ομάδα ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, για ακόμα μία χρονιά, διακρίθηκε στον θεσμό Shell Eco-Marathon Europe 2018 με δύο βραβεία. Το πρώτο, communications award, ως ομάδα εκτός πίστας για την πολύ καλή στρατηγική επικοινωνίας και το δεύτερο, safety award, για το νέο σύστημα του «Πυρφόρου» που προβλέπει την κατάσταση της υγείας του οδηγού του.
Ο «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» είναι ένα ξεχωριστό μέλος της Generation N.