ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΦΙΚΙΤΗΣ   9η ΘΕΣΗ 608 ΨΗΦΟΙ

Έχοντας γυρίσει από τη ζούγκλα των Άνδεων μέχρι τα Ιμαλάια και το Βιετνάμ, ο Κωνσταντίνος είναι πραγματικά «ατρόμητος». Το μέλος των FearlessPhotographers έχει στο φωτογραφικό του portfolio δεκάδες δημιουργικές φωτογραφίες όπου πολλές από αυτές έχουν διακριθεί από το πρακτορείο Magnum. Το 2017, σε ένα ταξίδι του για την Αμερικάνικη προεκλογική περίοδο, στη Νέα Υόρκη βρέθηκε στην παρέλαση για το Halloween όπου απαθανάτισε τον «Joker». Η φωτογραφία του άντρα με το κοστούμι του κινηματογραφικού «κακού» της ταινίας «Batman: TheDarkKnight» κατέβηκε στον παγκόσμιο διαγωνισμό SonyWorldPhotographyAwards 2017 όπου απέσπασε το 1ο βραβείο φωτογραφίας δρόμου. Χωρίς να εφησυχάζει, συνεχίζει το έργο του ταξιδεύοντας όλον τον κόσμο και τραβώντας με την κάμερά του διάφορες στιγμές που είναι άξιες να παραμείνουν αναλλοίωτες στον χρόνο. Ο Κωνσταντίνος είναι ακόμα ένας ξεχωριστός εκπρόσωπος της GenerationN.

PREVIOUS
PREVIOUS
NEXT
NEXT

Μόλις ψήφισα τον Κωνσταντίνο Σοφικίτη, εκπρόσωπο της  Nissan Generation N, της γενιάς που με τη δράση της αλλάζει τον κόσμο!

/media/1386/photographer.jpg
eye

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΦΙΚΙΤΗΣ

NEWS

Ο Κωνσταντίνος Σοφικίτης συνεχίζει να φωτογραφίζει ό,τι του τραβάει την προσοχή.

Νέα Σεπτεμβρίου

Ο Κωνσταντίνος Σοφικίτης συνεχίζει να φωτογραφίζει ό,τι του τραβάει την προσοχή.

Ο φωτογραφικός του φακός συνεχίζει να του προσφέρει διακρίσεις από μεγάλους φωτογραφικούς θεσμούς. Όμως δεν επαναπαύεται και συμμετέχει συνεχώς σε διαγωνισμούς που διεξάγονται από τα περιοδικά Magnum και National Geographic. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άξιος εκπρόσωπος της Generation N.